Bewerkingen

Industrie

Boelen Metaalbewerking werkt veel en vaak voor opdrachtgevers in de industrie. We weten daardoor hoe belangrijk het is om aan te sluiten op het proces en de kwaliteitsnormen van onze opdrachtgever. Onze mensen hebben veel ervaring in constructie-, plaat- en maatwerk voor industriële omgevingen. We zijn tevens gespecialiseerd in hoogwaardig seriewerk.

Bouw

Boelen Metaalbewerking is de metaalmaatwerkspecialist voor de bouw. We maken voor talloze projecten o.a. metaal-zichtwerk in staal en RVS, aluminium en cortenstaal. We zijn verder sterk in specifiek constructiewerk, en in kleine series in hoogwaardige uitvoering. Montage verzorgen we in eigen beheer, want onze klanten waarderen kwaliteit en zekerheid.  We verzorgen verder alle voorkomende oppervlaktebehandelingen zoals verzinken en poedercoaten.

Meer weten over onze diensten?

Vertrouwen is de basis

Boelen Metaalbewerking BV is opgericht in 1919 en is een echt familiebedrijf. Vertrouwen is de basis in de relatie met onze klanten.  We leveren goed werk en zijn op ons best als een opdracht veeleisend is.

De markt stelt steeds hogere eisen aan uw organisatie en uw producten. Uw afnemers zijn steeds kritischer op kwaliteit, levertijd en prijs. U hebt behoefte aan een leverancier die deze hoge verwachtingen samen met u waar maakt.

Contact