Over ons

Vertrouwen is de basis

Boelen Metaalbewerking BV is opgericht in 1919 en is een echt familiebedrijf. Vertrouwen is de basis in de relatie met onze klanten.  We leveren goed werk en zijn op ons best als een opdracht veeleisend is.

De markt stelt steeds hogere eisen aan uw organisatie en uw producten. Uw afnemers zijn steeds kritischer op kwaliteit, levertijd en prijs. U hebt behoefte aan een leverancier die deze hoge verwachtingen samen met u waar maakt.

Onze missie

Boelen Metaalbewerking realiseert wat u aan uw klanten belooft. Eenvoudige series of complexe maatwerkopdrachten? Wij leveren het op tijd, in de afgesproken kwaliteit en tegen de juiste prijs. Wij denken mee, reageren snel, communiceren tijdig en weten wat improviseren is. Boelen Metaalbewerking zorgt voor klantzekerheid op het hoogste niveau. Met ruim 15 gemotiveerde vakmensen bedient Boelen Metaalbewerking een brede klantenkring in bouw, industrie en overheid.

Als Erkend Leerbedrijf dragen wij bovendien bij aan het doorgeven van vakmanschap aan de volgende generatie.

Industrie

Boelen Metaalbewerking werkt veel en vaak voor opdrachtgevers in de industrie. We weten daardoor hoe belangrijk het is om aan te sluiten op het proces en de kwaliteitsnormen van onze opdrachtgever. Onze mensen hebben veel ervaring in constructie-, plaat- en maatwerk voor industriële omgevingen. We zijn tevens gespecialiseerd in hoogwaardig seriewerk.

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Vakmensen zijn de kracht van een bedrijf. Kennis is van onschatbare waarde, dit wordt onder meer opgedaan tijdens beroepsopleidingen, het volgen van cursussen, maar voor een belangrijk deel in de praktijk.

Er is voldoende en deskundige begeleiding aanwezig binnen onze organisatie. Wij maken tijd, bieden de ruimte en de middelen om de stagiair(e) en afstudeerder een goede en leerzame plek binnen ons bedrijf te bieden. Zo kunnen jongeren, die een opleiding in de metaal volgen, het vak bij ons in de praktijk brengen. Dit vinden we belangrijk! Zo zorgen wij er namelijk voor dat er in de toekomst voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn. 

Meer weten over ons bedrijf? Een offerte aanvragen?
Bel 073 - 511 22 85. Wij staan u graag te woord.

Jos Boelen

Jos Boelen

Directeur eigenaar

Roel van Bijnen

Roel van Bijnen

Werkvoorbereider

Peter van der Mijden

Peter van der Mijden

Calculator

Bert Boumans

Bert Boumans

Chef werkplaats

Anita Boelen

Anita Boelen

Administratief medewerkster

Aanwezig op woensdag en op vrijdagochtend